Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
don't have title.??
Tuesday, December 27, 2011 • 12:35 PM • 0 comments

salam semua.. selamat pagi.. jam di laptop aku dah pukul 4.09pagi.. tapi mata ni still tak ngantuk lagi.. why.?? i don't know.. nak kata frust 2 adalah jugak...aku nie banyak sangat pikir kowt.. tapi tah lah.. i need some place to release my tension.. kata orang bila kita tension mengadu jek dekat allah.. dekatkan diri kita dengan allah..
ya allah apa lah hamba-Mu ni telah lakukan... ya allah ampunkan dosa hamba-Mu ni ya allah.. 
selama ni aku leka.. sehingga lalai melakukan apa yang diperintahNya.. bila kita ada masalah baru lah kita sedar..  ye aku sedar allah sedang menguji aku.. aku kena kuat.. kuat tempuh segala dugaan yang diberi..
aku selalu berdoa agar segala urusan hidup aku dipermudahkan. korang semua mesti selalu doa mintak dipermudahkan urusankan.. alhamdullilah.. semoge allah pemudahkan urusan hidup korang.. amin..
ya allah.. berat sungguh ujian yang engkau berikan.. tak mampu aku ungkap kan nyer.. cukuplah kesedihan ni aku simpan.. ya allah aku terima segala ujian yang diberikan kepada aku..
ya allah aku mohon kekuatan daripada Mu ya allah.. kekuatan agar aku kuat tempuh dugaan yang diberikan.. ya allah aku mohon petunjuk daripada Mu ya allah..
okeyh lah saudara dan saudari sekalian.. berdoalah kepada allah.. mintalah pertolongan daripadaNya.. sesungguhNya allah itu lebih berkuasa.. salam semua..


0 Comments:

Post a Comment


Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)