Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
gemok.???
Wednesday, December 28, 2011 • 9:18 AM • 0 comments

salam semua..
sihat tak.??
hope korang semua sihat..
gemok.??
okeyh firstly title aku nie tak tuju pada siapa2.. 
sebab aku tujukan pada diri aku..
aku ni sebenarnya kurus orang nyer..
betul tak tipu..
bukan nak banggakan diri..
tapi hakikat nyer lah..
cuma aku nie.. gemok dekat muka..
tak percaya ke..
haha tengok muka aku.. gemokkan.. 
sekarang dah percaya..
macam mana ekh nak hilangkan..
yang aku taw tips nya.. lepas makan jangan minum air dulu..
bila minum air..
2 yang jadi gemok..
atau maybe dah keturunan kowt..
tak apa lah.. 
aku gemok bermakna aku senang hati..
lagi kita takot gemok.. lagi kita gemok..
percayalah,.
yang penting amalkan pemakanan yang sihat.. itu sahaja..
okeyh..
penat sudah menaip..
see guys later..
bye..
assalammualaikum semua





0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)