Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
ibu..
Thursday, December 29, 2011 • 8:54 AM • 0 comments

salam semua.. mula-mula sekali.. aku nak ucapkan selamat hari jadi dekat ibu.. walaupun anis tak dapat jumpa ibu lagi.. anis tetap ingat dekat ibu.. ibu anis hari ini jadi budak gembeng tahu.. sebab anis terlalu rindukan ibu.. ibu.. 14tahun ibu tinggalkan anis,yah,lela,abang dan abah.. ibu pergi sahut seruan allah.. ibu pergi disaat anis perlukan ibu.. ibu pergi masa anis kecik2 lagi.. ibu... anis ingat lagi waktu ibu meninggal.. 21/5/1997.. betulkan..
pagi2.. masa tu kita nak balik kampungkan.. anis ingat ibu tengah makan roti bakarkan.. ibu duduk dekat kerusi satu..
anis turun dulu dekat kereta abah suro duduk dalam kereta sementara abah ambik ibu.. bila abah turun anis nampak abah dah dukung ibu..lepas abah masukkan ibu dalam kereta.. abah suro anis kejutkan ibu.. bila anis kejut.. ibu tak gerak pun ibu.. abah anta anis pergi uma untie ai.. time 2 abah bawak ibu pergi hospital dengan atuk..
tak lama lepas itu abah telelfon rumah untie ai.. bagitaw ibu dah tak ada.. ye anis ingat sampai sekarang.. anis tak akan lupa detik itu ibu.. ibu tahu.. masa anis pergi hospital..anis tengok orang tu nak mandikan ibu.. ibu tahu anis pergi dekat abah.. anis pelok abah.. anis nangis taw.. time 2 abah pown nangis.. lepas itu ibu dibawa ke muar untuk dikebumi.. tapi anis tak ada time 2.. anis lambat sampai.. anis datang jumpa yah,lela ngn abang.. dorang pown nages ibu..
ibu walau macam mana pun anis ada mak tiri.. dorang tak boleh gantikan ibu.. ibu jek ibu anis.. al-fatihah



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)