Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
menghitung hari..
Wednesday, December 28, 2011 • 5:18 AM • 0 comments


salam peeps..
korang semua tengah buat apa.?? 
mesti busy yang mana masih sekolah lagi sebok siapkan barang2 sekolahkan.??
hahaha..
tahun 2011 dah nak melabuhkan tirainya..
azam tahun nie dah tertunai belum.??
macam mana azam tahun depan pulak.??
yang mana azam tahun ni belum tertunai lagi..
it's okeyh.. 
still boleh bawak untuk tahun depan.. 
tapi pastikan yang azam tu tertunailah..
haha..
aku nie sebok tanya orang..
azam aku sendiri macam  mana..
alhamdullilah..
baru sedikit jek yang tercapai..
okeyhlah 2.. 
sedikit pun kira okeyh dari tak tercapai langsung..
untuk tahu depan.. azam aku still kekal..
NAK JADI BUDAK BAIK..
hoho..
of course la semua orang nak jadi budak baik kan..
tapi baik ni banyakkan..
setakat nie yang aku boleh kongsi azam aku..
aku nak jadi seorang muslimah..
itu sahaja..
korang nak gelak.. gelak lah..
do i care with u.
nak jadi baik kan..
okeyh lah peeps..
jumpa lagi untuk next story..
salam semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)