Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
hijab..
Thursday, January 5, 2012 • 9:15 AM • 0 comments

abaikan gambar ini..


salam semua.. lama tak update blog ini.??
wah lama ke.??
okeyh la.. 
start dari hari ini semua gambar aku..
aku dah berhijab..
bukan nak membanggakan diri aku ni..
tapi..
aku memang nak berhijab..
tak nak lagi tayang rambut aku.
kenapa.??
okeyh first sekali..
aku berhijab sebab ikut perintah allah..
kedua..
aku tak nak abah aku..
tanggung dosa2 aku sebab aku tak berhijab..
selangkah kita keluar rumah tanpa hijab..
selangkah bapa kita ke neraka,?
korang semua nak ke.?
aku tak nak..
ketiga..
aku pakai ni bukan sebab fesyen segala la..
aku pakai ni sebab aku pikir dosa aku semua..
dah menjadi tuntutan kitakan berhijab..
betul tak.??
sebab tu aku pikir..
aku perlu berubah..
berubah ke jalan yang benar..
aku percaya suatu saat nanti korang semua mesti berubah ke arah kebaikan.(hijab)


okeyh lah tak nak cakap banyak..
sambung lain kali jek lah..
assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)