Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
oh coklat..
Thursday, January 12, 2012 • 2:43 AM • 0 comments

salam semua..
korang semua suka makan coklat tak.??
mesti korang sukakan..
samalah dengan aku..
aku suka sangat2..
tapi tak lah suka sampai makan dalam kuantiti yang banyak..
gemok lah aku nanti..
antara coklat yang suka..
kit kat..
korang semua suka tak.?
kit kat memang aku gila makan lah..
so siapa yang nak bagi aku coklat..
bagi kit kat jek la..
ada ke yang nak bagi


haha.. 
apa-apa pon..
memang aku suka coklat ni..
tapi untuk coklat yang high class bagi aku..
coklat ferrero rocher..
pe memang  class la bagi aku..

lagi sweet kalau boyfriend kita bagi macam ni kan..
ala sweet sangat..
awak nak bagi tak kita coklat macam ni..
awak bagi memang kita terimalah..
hehe..


sampai disini sahaja story aku..
ada masa kita update lagi..
salam semua..











0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)