Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
Tuesday, January 17, 2012 • 6:00 AM • 0 comments

salam semua.. 
sihat tak..
sorry lah da lama tak update blog nie.??
busy la ceritanya..
minggu ni dah mula kelas sebenar.!
emm :)..
suka sangat2.!! 
sebab tak lah tepu otak aku.. 
at least ada jugak ilmu yang masuk..
first class aku..
kelas pastry making 3..
untuk kali ni aku tak lah wat kek ngn kuih segala..
aku belajar wat butter sculpture, chocolate..
macam2 lagi la....
tapi untuk minggu ni aku just bentuk dengan dawai dulu..
next week baru aku tepek dengan butter..
next week la baru aku upload gambar product aku..
besok dah start kelas teori..
wahai kelas teori..
please be nice with me..
aku dah semangat nak belajar ni..
wah.!!!!!!
anies.!!
mesti boleh la ko wat.!!
yang penting usaha,.
okeyh lah..
salam semua



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)