Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
apa perlu saya buat.?
Wednesday, February 29, 2012 • 12:01 PM • 0 comments

salam semua..
entry nie di taip jam 3.47am..
gilakan aku tak tidur lagi..
sekarang ni dah cuti sem..
tapi aku relax lagikan tak wat assignment aku..

'anis come on lah'
'assignment tuh.!! kenapa tak wat lagi..
okeyh saya janji.. 
besok saya buat..
janji.??
boleh ke.??
insyaallah boleh..

okeyh sebenarnya saya ada masalah..
tapi masalah nyer tak nak lah saya kongsi dengan semua orang..
saya cuma kongsi kan nasihat yang orang bagi dekat saya..:):)
boleh kan..:)

imagine lah time korang hadapi masalh siapa yang korang cari.??
siapa yang bagi korang nasihat.??
korang tahu kan jawapan nyer..
okeyh saya dapat nasihat dari orang yang betul2 matang lah..
dia cakap kan..
'mulut orangkan, selagi boleh cakap.. dia akan cakap'..
'awak ignore kan jek lah..'
'lama-lama dia penat, dia berhenti..'
yes betul cakap dia..
tapi kadang2 kita ni penat kan.. penat nak cry kan.?
kadang2 sebab kan mulut orang kita boleh bergadohkan.??
jadi apa perlu saya buat.??
saya hanya mampu berdoa dan berdoa..
terlalu berat ujian saya ni..
tak mampu saya pikul lagi..
ya allah permudahkan lah urusan hamba mu ini..:'(

okeyh lah semua. 
sampai disini jek lah cerita saya..
salam semua..




0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)