Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
new me...:)
Tuesday, March 27, 2012 • 10:27 AM • 0 comments

assalammualaikum..
hai semua...
lama tuan empunya badan ni tak update blog dia ni..
busy gila..
serious..
tak tipu..
okeyh lah tak nak cakap banyak..

new me:))
sekarang ni..
aku dah mula berhijab..
yes hijab..
tapi kali ni kalau keluar 2 mesti pakai tudung lah..
kira aku mula berubah kearah yang baik..
insyaallah..
kita kena berusaha right..:))
kalau bukan kita siapa lagi..
mati ni tak kenal usia..
so aku mesti berubah..
tak banyak sedikit2 pown jadi..
asal kita da niat nak berubah..
right.??
okeyh la semua..
sambung cerita ni nanti okeyh..
assalammualaikum..

*psss sebelum terlupa..
ni picture aku bila berhijab..
tak cantik pun..
comel jek..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)