Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
saya peminat awak..
Thursday, March 1, 2012 • 6:27 PM • 0 comments

salam jumaat semua..
sihat tak.??
hope korang semua ni sihat lah..
okeyh lah.. 
rekod aku kali ni..
satu hari tak tidur..
aku pun tak tahu kenapa aku tak nak tidur..
okeyh lah tak nak cakap banyak aku nak cerita pasal orang ni..

siapa kah dia.??
dia ni pelakon bollywood..
nama dia..
uday chopra.

seriously aku minat dia sangat2..
start dia berlakon cerita mohabbatein..
peh hensem wok dia ni..
body dia jangan cakap lah..
aku suka dia sebab dia pandai menari..

aku tahu korang yang dekat luar sana pun ada yang minat dekat dia ni kan.??
kan..???
ngaku jek la..
haha..
yes dia hensem sangat2..
i like it..
tapi dia dekat india..
tak apa..
just minat jek..
tak lebih pun..
lagi pun aku dah ada yang TERSAYANG..
okeyh lah..
sampai disini sahaja cerita aku..
salam semua..





0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)