Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
selesai suda :)))
Saturday, March 17, 2012 • 6:10 AM • 0 comments

salam peeps..
okeyh sambungan dari cerita aku dulu..
13/3/2012..
tarikh tu adalah tarikh function aku..
aku dapat tema india..
alhamdulliah menjadi jugak..:)
walaupun ada masalah mula2..
tentang makanan..
rata2 orang puji cakap sedap..:)

wah..
suka taw..
aku tak sempat nak masak sebab aku kena tolong budak depan..
aku kena ulang alik depan dan belakang..
emm penat.??
jangan ditanya..
gila ko.!!
emm pape pown aku happy sangat2..
walaupun ada masalah tempat duduk..
tapi lecture aku tolong aku..
thanks kepada sesiapa yang sudi datang dan tak lupa jugak budak group aku..
thanks a lot..
okeyh salam semua





0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)