Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
shopping on9:)
Friday, March 30, 2012 • 6:14 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
hai, jumpa semula..
sihat tak korang.?
hope korang semua sihat..
anis sihat sahaja..
hari ini anis baru selesai interview..
alhamdullillah..
boleh lah jawab walaupun tunggang terbalek ayat anis..
huhu..





topik hari ini shopping on9..
nak tanya korang ni suka shopping on9 tak.?
mesti ada yang sukakan..
pada yang tak suka tu..
it's okeyh..
hak korangkan..
anis suka shopping on9 ni..
sebab bila shopping on9 ni anis boleh bajet2..
kalau anis ada duit lebih baru shopping dekat shopping mall..
tapi bukan sebarang barang anis shopping..
anis cuma shopping baju jek..
gajet2 ni memang tak lah anis nak shopping on9..
tak percaya langsung..
seriously gajet2 ni orang senang tipu..
sebab ada kes nak beli iphone tapi dapat hand phone mainan..
gilakan..
that's why anis tak beli gajet2 ni pakai on9..
anis lebih senang beli pakaian atau shawls jek..
hand bag pown anis beli kalau cantik jek..
huhu..

tips dari anis..
untuk menggelakkan dari ditipu..
pastikan page yang korang nak shopping 2..
ada kawan2 korang..
selain itu, tanya dia orang dulu macam mana service page 2.. 
kalau dia orang cakap ok..
so dijamin lah..
itu sahaja..
okeyhlah..
sampai disini sahaja cerita anis..
ada masa anis update lagi okeyh..
assalammualaikum semua..:)





0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)