Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
siapa saya..(part 2)
Saturday, March 31, 2012 • 3:42 AM • 0 comments

hai assalammualaikum semua..
sihat korang semua.??
hope korang semua sihat okeyh.
hari ni anis nak cerita pasal anis part 2..


~anis nie orang nya gemok lah..
tapi tak lah gemok mana..

~anis nie suka makan ayam..
   tak kira ayam 2 masak pe..
janji sedap..

~warna kegemaran anis ialah warna silver dgn warna merah..
tapi boyfriend anis banyak bg anis brg warna pink..

~anis suka makan mee rebus abah anis masak..
sebab abah anis masak paling sedap sekali..
huhu

~selain itu anis ada seorang abang dan 2 orang akak..
anis jugak ada seorang adik..
adik anis meninggal masa dia kecik2 lagi..

~anis suka berkawan dengan orang..
tapi nak berkawan pon anis memilih lah berkawan..
takut kawan 2 tak bawak faedah dekat kita..

~anis orang nya panas baran..
bila dan panas baran tahu2 jek lah mulut nie macam mane..
sebab 2 anis try kawal panas baran anis ni..
kalau tak memang dapat lah orang tu..

lagi apa ekh..
anis rasa sampai disini dulu cerita anis..
ada masa lagi anis update lagi ceita anis okeyh..
assalammualaikum semua..:)


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)