Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
cuai betul..:(
Wednesday, April 11, 2012 • 9:58 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
11/4/2012 pada hari rabu..
anis dah careless sangat2..
anis tertinggal wallet dekat kerusi jusco..
jusco mana.??
biarlah rahsia..
anis terlupa sangat2 pasal wallet anis..
tapi nasib anis baik..
wallet anis ada orang cina dekat kerusi anis duduk 2 still pegang lagi..
kalau tak menangis tak berlagu lah..

apa lah anis kan..
nasib ada abang 2 panggilkan kita orang cakap pasal wallet anis..
hehe..
sumpah anis serik sangat2..
entah kenapa hari ini anis malas bawak hand bag anis..
padan mukakan..
tak apa lah..
pengajaran untuk anis..

okeyhlah sampai disini sahaja cerita anis..
ada masa anis update lagi okeyh..
dekat bawah ni ada gambar anis dengan boyfriend anis..
assalammualaikum semua..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)