Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
eyeliner..
Tuesday, April 10, 2012 • 1:26 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
anis hari ni nak tulis pasal eyeliner.. 
pagi2 ni baru ada idea nak tulis..
gilakan..
member2 anis semua dah tidur..
anis jek belum..
 okeyh lah.. teruskan cerita anis..

girls yang diluar sana mesti reti pakai eyelinerkan.??
of course korang tahu..
dekat youtube pon ada tutorial eyeliner ni..
okeyh lah anis mula2 tak rety pakai eyeliner ni.. 
tapi anis belajar macam mana nak pakai..
abis tisu dekat rumah anis wat untuk lap eyeliner anis yang tak jadi..


lepas itu bila dah ada duet anis beli eyeliner in to it..
lebih kurang macam ni lah anis punya..
seterusnya anis pakai maybelline dan sekarang anis pakai silky girl punya eyeliner..
dari situ anis belajar pakai eyeliner..
alhamdullilah..
menjadi jugak taw..

okeyh lah dekat sini anis nak tunjukkan korang gambar bentuk eyeliner yang jadi trend sekarang.
semoga korang terhibur okeyh..

cantik kan..


try buat macam ni..

antara gaya eyeliner yang senang kita buat..

cara2 nak apply eyeliner dekat mata..:)

kreatif betul dorang ni..

macam mana.. 
berminat tak..
anis cadangkan pada korang yang tak reti pakai..
korang boleh tgk dekat youtube..
okeyh la..
sampai disini cerita anis..
assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)