Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
kenapa ekh.??
Sunday, April 29, 2012 • 1:07 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
sihat tak korang semua??
hope korang semua sihat selalu la ye..

tengok gambar dia atas..
sleepping beauty.??
kenapa sleeping beauty.??
okeyh la biar anis terangkan..
sejak 2 -3 hari ini anis tak boleh tidur malam..
siang pun anis tak boleh tidur sangat..
anis tak tahu kenapa..

kenapa ekh.??
anis sakit ke.??
budak rumah anis pelik kenapa anis tak tidur..
dah macam2 cara anis buat..
dengar lagu, tengok benda2 yang membosankan..
still tak boleh tidur jugak...
aduh kenapa..
anis sakit ke.??
:'( :'(
tak suka la..

anis harap sangat esok lusa anis senang tidur..
anis dah nak final ni..
lagi beberapa hari jek..
 wahai mata, tidur lah.. 
tuan kamu ni ada final exam..

okeyh lah sampai disini dulu cerita anis..
assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)