Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
my friend..
Saturday, April 21, 2012 • 10:41 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
lama sudah ambe tak update blog ambe..
haha.. 
dah bersarang blog anis ni..
ok lah hari ini anis nak cerita pasal member2 anis..

nama budak ni..
aina husna binti bahari..
dia satu baya dengan anis..
anis kenal dia dekat hostel..
until now we still close each other..
sebab dia satu rumah dengan anis..
aina ni secara ringkasnya..
orangnyer lembut hati dan keras hati..
(macam mana 2)
pikir la sendiri..
haha..

yang ini pulak nama dia siti afiqah binti abd raziz..
dia ni pown anis kenal dekat hostel and satu rumah dengan anis..
dia ni orang nyer keras hati sikit.. 
kadang2 nak cakap dengan dia pun susah..
ada jek nak bangkang.(btolkan eka)
apa lagi ekh..
2 jek lah buat masa ni..

seterusnya nur aryana binti mohd elah..
dia ini orang nyer gila sikit..
lepas tu gembeng.. 
kuat menangis wok...
kalah aina tahu..
yang belah kiri 2 la aryana.. 
sebelah dia aina..
time ni dekat hostel..
nak seap2 keluar..

seterusnya..
ini budak nama nya siti nor amila..
orang nya gila2 dan tak ada perasaan..
dengan mila ni asyik ketawa jek..
kalau kita tgh marah tak ley nak marah..
 asyik ketawa jek..
serious tak tipu..
anis tengah gaduh dengan bf anis depan dia..
dia boleh buat lawak pulak..
haha..

ini sepupu anis..
dia satu tempat belajar dengan anis..
anis dengan dia rapat start masuk belajar..
kira best friend jugak la..
pe lagi ekh..
dia ni orang nyer..
tah ekh..
tataw sebab banyak sangat perangai..
haha(sorry)

okeyh yang sebelah anis 2 nama nyer fatin dalila..
anis rapat dengan dia start sem 2..
until now la..
dia orangnya satu kepala dengan anis..
cantik pun jugak..
anis dengan dia kalau jumpa ada jek cerita nak cerita..
dia best sangat2..
tapi sekarang dia dah berhenti belajar..
tak apa lah..
janji dapat contact lagi..

yang ini pulak nama dia siti ismaliza..
dia rapat dengan anis start sem satu..
mula2 tak rapat..
lama2 kita orang jadi rapat..
dekat kelas kita orang asyik ketawa jek..
sebab dia suka bercakap..
anis pun layankan lah..
huhu..


okeyhlah siapa2 jek yang anis kawan semua anis sayang..
sayang sebagai kawan..
apa-apa pun anis sayang korang semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)