Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
story si dia..
Thursday, April 5, 2012 • 11:56 AM • 0 comments


assalammualaikum semua..
pelik tak kenapa anis letak gambar budak lelaki ni.??
tak payah nak pelik sangat..
ok kenalkan..
nama dia mohd sallehuddin..
umur dia same like me..
20tahun..


dia adalah boyfriend anis...
merangkap best friend anis..
dan jugak sahabat anis..
macam mana anis kenal dia.?
dia satu kolej dengan anis dan satu kelas..
until now we still same class..

anis panggil dia hud jek..
member2 anis pun sama..
tapi time dekat sekolah..
member2 dia panggil salleh..
huhu..

kita orang start couple tah bila..
seriously anis tak tahu start couple bila..
tapi dia kata bulan 10..
26/10/2010..
sekarang ni dah setahun lebih kot..
anis sebenarnya tak suka dekat dia..
sebab time dekat kelas dia suka buat bising..
baik kelas teori atau kelas kitchen..
anis geram gila dengan dia..
tah macam mana masa raya tahun 2..
dia contact anis..
as a friend jek la..
tup2,, tah bila anis pun tak ingat kita orang couple..

serious anis dengan dia ni memang gila..
kalau mood dah bergaduh..
nak berbaik 2 tak lama..
sekejap jek..
paling lama 1 ary..
paling kejap tak sampai satu jam..
itu lah kita orang..
haha..
mood tak betul..

apa lagi ekh..
anis rasa buat masa ni..
ini jek lah cerita anis..
kalau ada cerita anis update lagi okey..
assalammualaikum semua..






0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)