Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
waktu aku dikelas..
Thursday, April 5, 2012 • 12:42 PM • 0 comments


assalammualaikum semua..
kali ni anis nak cerita pasal anis..
tapi dikelas..
anis dekat kelas kawan dengan budak sebelah anis 2..
nama dia siti ismaliza..
tapi anis panggil dia isma atau...(de la)
huhu..
anis memang tak boleh jumpa dia..
sebab ada jek story kita orang..
selepas 2 kita orang gelak sendiri..
tah apa yang kelakar nyer..
anis pon tak tahu la..
huhu..
anis suka kawan dengan dia sebab dia satu kepala..
kalau on9 fb..
ada jek cerita dari kita orang..
lagi apa ekh.
2 jek la wat masa ni..
okeyh lah..
sampai disini dulu cerita anis..
assalammualaikum semua..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)