Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
untitled..
Friday, May 4, 2012 • 2:25 AM • 0 comments

kawan.??
pernah ada kawan.???
kawan 2 macam mana ekh.??
best ke..??
 semua orang mesti ada kawan kann.??

mesti lah korang semua ada kawankan..
tak kan lah tade..:)
ye saya maih lagi tersenyum :))) sebab saya jugak ada kawan..
tapi kawan yang macam mana.??

entah lah saya sendiri tak tahu nak describe kan kawan saya ni macam mana..
masing2 ada perangai tersendiri yang saya sendiri susah nak cakap..
sayang dekat dorang.??
of course saya SAYANG dorang sangat2..
dorang sayang saya.???
entahlah saya sendiri tak tahu..
tak tahu macam mana sayang dorang dekat saya..
:) :) :)

tengok saya masih lagi tersenyum dan tersenyum..
terlalu banyak kenangan dengan dorang..
kata orang pengalaman menjadi pengajaran bagi kita..
okeyh la anis ambik semua ni sebagai pengajaran bagi anis..
okeyh lah sampai disini dulu..
assalammualaikum semua..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)