Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
minggu exam
Wednesday, May 9, 2012 • 12:29 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
bertemu kembali ye..
anis dah lama tak update blog anis..
busy dengan exam..

so bila dah sibuk dengan exam ni..
memang tak ada masa lah nak update blog..
cuma ni jek sebab last paper hari jumaat ni..
so khamis ni dapat relax la.. 
tapi still study

gila tak study..
subjek account 2..
mana ley tak jawab..
semalam anis study subjek human resources pun macam apa..
tension wey..
paper dia pun susah..

memang tadi jawab dengan penuh kesabaran lah..
anis hope sangat paper account nanti anis dapat jawab..
hope so...
kepada siapa2 yang sedang menjalani exam 2..
buat betul2..
all the best semua..
macam ni lah keadaan budak tengah ambik exam..
okeyh la...
sampai disini saja cerita anis..
assalammualaikum semua..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)