Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
bohong
Friday, June 22, 2012 • 5:39 AM • 0 comments


assalammulaikum semua.. chakkk jumpa lagi..(terkejut tak)
hari ni anis nak cerita pasal bohong..
anis dapat idea ni masa nak mandi tadi..
haha.. gila ini perempuan.. 
ok lah anis nak tanya bohong itu apa.??
apa itu bohong.??(bukan sama ke)
bohong ada penipuan dari segi kata2.. ataupun Menyatakan sesuatu yang menyalahi perkara sebenar, samada sengaja atau tersalah."

anis nak tanya pernah tak dalam satu masa.. korang tak berbohong dengan orang.?
tipu mesti pernahkan..
benda ini da sinonim dengan manusia..

antara bohong yang korang selalu buat:
  1. bohong dengan mak bapak konon2 nyer sakit, padhal tak nak pergi sekolah takut kena marah dengan cikgu.? (betulkan)
  2. bohong dengan mak bapak korang nak study dekat rumah member.. padahal nak keluar pergi bandar. (ala ngaku jekla)
  3. hah.! yang ni paling selalu korang bohong time2 bulan puasa.. bohong dekat mak bapak korang yang korang puasa.. sebenarnya tak.?( kantoi) alasan sebab tak tahan lapar.. huh.!
yang ni bohong antara bf and gf antaranya:
  1. yang si bf cakap dengan gf dia yang tak payah antar msj atau call.. sebab nak fokus pada study.. padahal ada gf lain.. takut kantoi (kan..kan...)
  2. sesetengah gf ni.. nak jugak buat.. cakap dengan bf dia yang mak atau akak ambik dia balik rumah.. padahal.. bohong sebenarnya.. dia naik lelaki lain.. tanpa pengetahuan bf dia..
  3. yang paling selalu bf atau gf ni bohong.. masing2 cakap nak tidur.. mengantuk segala.. padahal tak pun.. sebab malas nak msj lama2..(betulkan)
agak2 korang ada tak korang bohong macam dekat atas 2.. mesti ada punya.. tak payah nak kalis2..
tak dapat apa pun..hahaha..
okeyhla.. anis penat nak taip panjang2.. nanti anis taip lagi ea.. okeyh semua.. assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)