Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
lagu baru di muzik blog:)
Thursday, July 26, 2012 • 12:52 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
sekarang ni jam menunjukkan pukul 3.20 a.m..
anis tak tidur lagi..
tak mengantuk lagi..

sebenarnya kepala anis sakit..
tak tahu kenapa..
jangan lah migrain anis datang..
ya allah jauhkan hambamu ini dari penyakit itu..
back to the story..
kang anis dah merapu susah pulak..

ok korang dah dengar lagu dekat blog anis belum.?
dah.?? ok gooddd..
happy kalau korang dengar..
serious anis minat dengar..
islamik kan..
ada cerita disebalik lagu ni..

mula-mula anis start dengar lagu ni masa bukak blog 
'IRENE NADIA MARCELLO'
tapi jangan lah korang ingat anis tiru dia pulak..
anis tak tiru..
sebab ni kan lagu islam..
apa salahnya kita berkongsi..
sama2 sampaikan kepada orang..

yang kedua anis dengar masa dekat angsana..
time 2 anis tengah tengok baju raya..
tapi tak beli pun..
serious bila anis dengar terdetik dalam hati anis..
lagu ini memang best dari lagu2 yang lain..
lagipun sambil kita menyanyi..
sambil kita berzikir..
lagilah digalakkan betul.?

ya allah indah sungguh zikir2 mu ya allah..
lagi indah kalau kita buat setiap masa dan setiap hari..
sekian..
assalammualaikum..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)