Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
exam dah abis..
Tuesday, July 17, 2012 • 5:14 AM • 0 comments

assalamualaikum semua.. 
hari ini anis happy sangat2..
sebab anis dah abis exam..
budak kolej anis semua ada yang nak mula..
tapi anis dah abis..
ye merdeka..
merdeka.??
ish nampak sangat menipu..
anis stil ada 1 tahun lagi belajar..
and then anis da graduated..
excited gila..
hope sangat2 anis untuk sem akan datang ni tade masalah..
masalah seperti repeat paper..
so next sem anis kena study betul2..
tak lama jek..
ok lah..
anis nak tengok tv..
assalammualaikum semua.


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)