Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
selamat menyambut ramadhan al mubarak
Wednesday, July 18, 2012 • 5:04 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
berjumpa kita lagi di dunia blog saya..
pejam celik pejam celik..
sekejap jek kita dah nak menyambut bulan ramadhan..(orang panggil bulan puasa)

serious anis tak percaya yang kita nak sambut bulan puasa..
sebab anis rasa masa berlalu terlalu pantas..
korang semua tak perasan ke.?
sebab anis tak percaya ialah:
1. puasa tahun lepas anis kena praktikal..(rasa macam baru abis jek praktikal 2)
2. sebab sekarang bulan 7..(awal lagi 2)
3. sebab kali ni first puasa sambut sorang2..(tipu)
tak lah sambut sorang, ape lah anis ni.. kerja menipu jek..hehe
siapa suro percaya..
anis sambut puasa kali ni dengan staff subway..
4. tade lagi kowt anis nak bagi tahu sebab dia..

bulan puasa ni satu jek anis nak..
cari keberkatan.. 
tapi atas nama arwah ibu anis..
ibu kalau lah ibu boleh baca cerita anis ni..
anis nak bagitahu yang anis rindu ibu sangat2..
anis tak pernah sambut puasa dengan ibu..
semoga ibu tenang ye..

ok la peeps.. untuk korang semua..
selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak semua..
assalammualaikum semua..



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)