Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
telenovala Philippine
Sunday, July 22, 2012 • 5:38 PM • 2 comments

assalammualaikum semua..
salam sejahtera semua..
hari ini genap 3 hari kita berpuasakan.?
ada yang tak berpuasa tak.?
ehemmmm sibok jek anis inikan..
haha..

ok back to the topic..
anis nak tanya korang ada tak minat tengok cerita Philippine  ?
mestilah adakan.?
anis start minat cerita dari negara 2 start tengok cerita
'PANGAKO SAYO'
serious anis minat giler cerita 2..
sampai anis sanggup tak pergi sekolah agama sebab nak tengok cerita 2..
(ish2.. jangan ikut tahu)

anis minat tengok hero dan heroin dia.. 
ouh nooooooo... sweet sangat macam gula2..
(ok tipuu)


seterusnya cerita yang anis minat ialah 
ENDLESS LOVE..
cerita ini ditayangkan dekat TV3..
hero dia hensemmmmmm..
omaiiiiiiiiiiienglishhhhh..
(Tiba-tiba jek)
 heroin dia pun cantikkkk sangat..
dia orang sweet couple..
macam anis dengan boyfriend anissssssss.
(sumpah perasan giler minah ni)
eh biar la kan..
tak ada orang nak puji..
haha..

inilah hero dan heroin dia..
ok lah..
sampai disini cerita anis..
ada masa anis update lagi ok..
bye..
assalammualaikum semua..
:) :)






2 Comments:

Blogger Eyna Ixora said...

wa..minat kita sama la..sy pun ska cite pilipin ni..hehe

July 22, 2012 at 8:14 PM  
Blogger anies nara said...

cerita dorang lagi best.. kan...

July 23, 2012 at 10:05 AM  

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)