Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
ada hikmah disebaliknya :)
Sunday, September 23, 2012 • 10:23 AM • 0 comments

assalammualaikum semua.. salam sejahtera semua.. selamat pagi..
pada pagi ni anis nak cakap something pasal blog anis ni..
anis start blogging ni tahun 2011 lagi.. serious dah banyak stiry anis update..
banyak jugak la koleksi cerita anis.. TAPI....
dalam cerita anis semua.. semuanya cerita yang lebih kepada kutukan...
and then terjadi lah suatu kejadian dimana blog anis macam dihacked.
anis pown delete semua cerita dekat situ... masa 2 memang anis sedih gila..
anis buat blog baru.. macam2 lah anis buat.. sekali blog ni dah ok.. anis buang blog
yang baru 2.. anis mintak maaf sangat2 andai masa 2 anis susahkan orang..

tapi sekarang baru anis perasan yang masa blog anis ni problem.. rupanya ada hikmah
disebaliknya.. anis pown dah kurangkan kutuk2 orang ni..(kalau ada bagi tahu ok)
serious anis menyesal sangat2.. syukur kepada allah sebab bagi petunjuk dekat anis..
kalau tak entah berapa ramai lagi anis kutuk dekat blog ni.. anis mintak maaf seiklas hati anis
andai sesiapa pernah anis kutuk dekat blog anis ni.. setiap manusia tak lepas dari buat salahkan..
tiada yang sempurna melainkan rasullullah s.a.w..

kiranya anis nak mulakan hidup baru anis dengan tenang.. tanpa ada sebarang masalah..
ya allah aku bersyukur sangat2 kerana Engkau telah memberi hamba ni peluang untuk merubah
diri kerah kebaikan,.. syukur.. ok lah semua.. anis tidur dulu.. ada masa anis blogging lagi..
assalammualikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)