Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
semester 7 punya cerita part 1..
Wednesday, September 5, 2012 • 9:56 AM • 0 comments

assalammualaikum semua.. 
hai ertemu lagi kita..
entri pertama dalam bulan 9.
ok dah bulan 9 ye..
(semua orang tahu kowt)

ok lah macam mana korang semua puasa..
ada dugaan tak.?
mesti adakan..
ok lah anis nak cerita pasal study anis..
alhamdullillah..
anis dah pun sampai semester 7..
maknanya anis lagi 2 semester jek..
harap sangat semester kali ni anis boleh buat..
kenapa dengan semester kali ni..
bukan semester yang lepas2..
sebab semester kali ni menentukan anis praktikal atau tidak..
sebab ini kira last praktikal..
lepas abis praktikal anis kena sambung 2 bulan belajar..
after that i graduate..

ya allah sekejap jekkan..
masa berlalu pantas..
anis harap sangat boleh..
sem kali ni kira anis kena struggle gila2 la..
anis kena fokus betul2..
(buktikan lah jangan cakap lebih)
hehe..

untuk semester kali ni subjek yang anis ambik ada 5.
5 subjek pun kena study betul2..
sebab kalau tak lulus tak pergi praktikal la jawab ni..
nak tahu subjek apa yang anis kena ambikk

~food and beverage
~hotel cookery
~catering service operation
~marketing
~event management..

serious anis kena betul2 fokus untunk sem kali ini..
ok la..
nanti anis sambung taip lagi la ea..
ok assalammaulaikum semua..
:)




0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)