Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
alhamdulillah :)
Saturday, October 27, 2012 • 4:11 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
hai..
berjumpa kita lagi..(ayat sama jek)
anis nak bagitahu yangggggg event anis dah selesai..
anis dah jadi SOD.. 
so tak la anis rasa terbeban..
hehehe..

kali nie anis pilih tema vampire..
tapi tak 100% ikut tema..
barang yang anis beli tak lengkap sangat..
grrr banyak duetttttttttttt..

kelas anis mula pukul 8.30pg..
dr 8.30pg sampai 10.30pg kyte owg buat mise en place..
siap dengan decoration semua la..
and then dah selesai semua kita orang balik rumah siap2 semua lah...
bila datang balik masing2 kena make up ala vampire..
aniss.? 
ha.??????? 
kena  make up lah jugak...
grrrrrr tapi best..
mula2 jek maluuuuu..
dah lama lantak kau lah jemah.!
ok lah anis letak gambar la..
ok bye..






p/s: ada lagi gambar sebenarnya.. tapi anis ta masukkan.. siapa yang ada 2 untung la ok.. :))



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)