Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
ouh tidak
Wednesday, October 10, 2012 • 8:59 AM • 0 comments

ehem ehem testing.. 
assalammualaikum semua..
berjumpa kita lagi...
hari ini anis nak bagitahu yang anis ni..
ah malu la... hehe(err boleh lempang anis ni)
tak anis dah mula minat cerita korea balik..
before this anis tengok biasa2 jek..( ehem sebab hero dia hensem)
and then anis pergikedai di cd dekat ksl..
anis beli cerita korea..
boys over flower dengan queen inyhun's man..
queen inyhun's man anis tak sempat tengok lagi.. 
sebab nak khatamkan cerita boys over flower..

walaupun cerita boys over flower ni dah lama..
tapi anis minat sangat..
yela dah terlepas dekat television tak kn nak tgk kt youtube tiap masa kan.?
so anis pergi lah beli..
insyaallah ada duit lagi anis beli lah cerita lain atas usaha sendiri..
( eh kesitu pulak anis ni )
janji anis tak boring dekat rumah ..
tengok lah sampai lagu dekat blog pown anis buat lagu dlm cerita ni.. (ouh i like it)
ok lah anis sambung nanti la ye..
assalammulaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)