Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
selamat pengantin baru kak amoi..
Thursday, October 4, 2012 • 11:38 AM • 0 comments

assalammualaikum beautiful reader..
huhu..
first entri bulan 10..
what dah bulan 10 ok..
percaya atau tidak..
cepat sungguh masa ini berlalu..

ok untuk entri anis bulan 10 ni anis nak ceritakan pasal wedding..
wedding sepupu anis..
actually wedding dia bulan 9 hari itu..
tapi anis tak ada masa nak update..
hehe..
  sedikit sebanyak cerita yang anis boleh cerita la ea..

hari jumaat 7.9.2012 tarikh pernikahan kak amoi..
masa nikah 2 happening la jugak..
alhamdulliallah dengan sekali lafaz jek kak amoi dah jadi isteri kepada abg aidil..
time ni semua nak ambik gambar sebelum kak amoi di ijab kabulkan..
ouh ye time ni masa dah di ijab kabulkan..
hoho masa untuk take picture lah.! happening gila..
gaya bebas dari family aunty ai..:)
gambar dengan cousin2..(yg baju hitam itu bukan) hehe
flower girl :)
gaya bebas dari kitaorang:)
happening gila la..

banyak gambar sebenarnya..
tp anis masukan ckit jek..
hehe..
boo la anis ni..
haha..
ok lah sampai disini jek lah cerita anis..
 p/s: semoga kak amoi dan abang aidil bahagia sampai akhir hayat... :) 


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)