Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
impian saya part 1..
Wednesday, December 5, 2012 • 9:25 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
hai semua..
lama anis tak update blog anis ni..
abis dah berabuk..
rindu anis tak.?
kalau rindu meh sini laga pipi..(kiri kanan kiri)
hahaha
ok lah diam tak diam dah masuk bulan 12..
ya allah sekejap nyer masa berlalu..

ok lah anis nak tanya korang semua..
ye yang tengah membaca ni..
korang semua ada impian tak.?
of course ada kan..
boleh kongsi..
kalau boleh meh sini kongsi dengan anis..
jeng jeng jeng..

seperti yang sedia maklum anis merupakan pelajar jurusan masakan..
bangga jap.. 
anis memang minat masak..
start anis tengok cerita masakan..
anis dah minat..
mula2 anis minat dekat buat kek ni..
tapi bila tengok cerita lain
lagi best bila kita masak daging, ayam semua la.
awesome what...
terus anis minat masak..

serious anis memang minat masak..
asalkan basic 2 kita ada dah ok what
kita tinggal olahkan pe yang kita nak masak..
itu yang dinamakan masakan..
sedapkan kalau tengok..

kalau kita minat western food..
western food ni lengkap taw..
dalam satu plate mesti ada starch, vegetable, meat dengan sauce dia..
contoh macam ni lah..
ni pon contoh makanan western..

ok lah panjang sangat cerita anis ni..
ada masa anis sambung part 2 pulak..
thanks for reading..
assalammualaikum semua..




0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)