Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
kenapa ekh.?
Thursday, January 3, 2013 • 7:05 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
maaf hari ini entri anis ada ayat kasar sedikit..
mula2 anis nak ucapkan hello 2013 ..
dan bila dah meningkat tahun bermakna meningkatlah kan usia..
hurmmmm tambah 1 angka dekat belakang..
ouh sudah 21 anis sekarang..

berbalik kepada tajuk kita diatas lah kan..
anis macam nak buat luahan..
luahan tentang masalah anis..
kenapa ekh bila disuruh jujur and kita jujur kita jadi mangsa keaadan.?
kenapa.?
kalau macam 2 baik kita tak payah jujur..
serious anis bosan dengan hidup macam ni..
dihentam tanpa sebab..


serious bila kau suro aku tukar tempat..
aku follow..
bila tanya pendapat kau tak nak terima..
tarik muka dengan aku..
bapakkk ar ! 
sentap ar..
kau ingat aku ni babu kau ke.? 
senang2 kau buang gitu..
kau ingat aku tak ada perasaan..
sekarang kau pikir aku lah jahat..
ok tak apa..
KAU MENANG..
tapi menang kau tak kemana..


bestkan tindas orang..
tindaslah selagi boleh wahai kau yang bernama MANUSIA..
tak kemana..
harap kau berjaya..
satu jek aku nak cakap..
kau boleh buat orang..
tapi jangan sampai satu masa kau jatuh dan bila tiba masa 2 orang yang kau benci 2 kau cari..

ok lah assalammualaikum..
p/s:  entri ni tak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati.. tapi mohon terasa plss..
ok bye..

gambar ni tak ada kena mengena dengan cerita diatas ok..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)