Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
zarith aufisya
Tuesday, January 8, 2013 • 10:47 PM • 2 comments

assalammualaikumsemua..
hai.. anis update balik cerita budak ni..
nama dia zarith aufisya..
nak tengok dia macam mana ?

sorry ambik picture ini..

anis kenal dia dekat facebook..
and  masa kenal dia anis dapat tahu dia ada blog..
and anis follow dia..
dan dari situ la anis berminat nak buat blog ni..
tengok macam best jek kan..
ye memang best..
serious lah..

anis panggil dia.. 
fisya saja..
dia ni bagi anis ok lah..
even tak pernah jumpa..
kita orang just contact dkt fb and whatsapp..
sebelum contact dekat hand phone mesti lah main tukar number kan.?
ha macam 2 la anis buat..
tukar number phone..
insyaallah ada masa kita  jumpa ok..
ok la assalammualaikum semua..


2 Comments:

Blogger izah :) said...

semoga kekal persahabatan yang terjalin itu :)

January 19, 2013 at 9:40 AM  
Blogger anies nara said...

hai izah.. thank izah.. :)

January 21, 2013 at 12:04 AM  

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)