Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
kenapa busuk hati sangat..
Thursday, February 7, 2013 • 11:04 AM • 0 comments

assalamualaikum semua..
jumpa lagi..
selamat membaca cerita anis ni..
untuk entri kali ni anis just luahkan apa yang terpendam dekat hati anis ni..

mungkin memang lumrah hidup manusiakan..
dalam hidup mesti ada yang tak puas hati dekat kita..
depan cikit punya baik.. 
bila belakang kutuk, hentam kita macam apa..
dan situasi dekat atas sedang terjadi dekat anis..
ya allah anis tak kuat sebenarnya..
sebenarnya anis dengan boyfee anis pun tak tahu mana silap kita orang,..
bukan kita orang mintak pun semuanya..
pujian semuanya, tak mintak pun wey..
kita orang datang hotel ni untuk dapatkan ilmu..
bukan untuk busuk hati..
kita orang tahu korang mempertikaikan kita orang..
kenapa jadual sama, boleh buat apa yang disuruh..
woi korang ni dari golongan apa.?
memang busuk hati ke.?

ya allah Engkau bersihkan hati mereka ni..
kita orang cuma buat kerja yang disuruh jek..
pemikiran korang masih lagi dalam tahap budak2 la..
serious wey bukan kita orang nak bangga dengan diri kita orang..
kita orang pon bukan hebat mana pon..
masing2 ada kelemahan tersendiri..
cuma korang tak sedar kelemahan korang..
sebab korang hanya nampak kelemahan orang..

kita orang cuma manusia biasa jek..
masing2 ada kelebihan dan kekurangan..
cuma kita perlu perbaiki jek..
bukan nyer korang sama2 buat orang jatuh terduduk..
kecian anis tengok orang2 ni..
agaknya korang ni dari planet mana tah..
ouh ye anis tahu..
planet busuk hati..
planet korang tuh dah busuk sangatkan sebab bau hati busuk..
tu yang korang tak tahan buat busuk dekat sinikan..
tolong lah ubah perangai tu..

ok lah..
anis sambung cerita lain kali..
thanks bb sudi baca..
assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)