Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
kisah bertudung dari aku
Saturday, February 23, 2013 • 3:35 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
hai jumpa lagi kita..
hari ni anis nak bercerita tentang pakai tudung ni..
selum itu anis nak mintak maaf banyak2..
entri kali ni buka nak menunjuk yang anis ni baik ke hape..
cuma nak bercerita saja..

actually anis ni dulu bukan lah pakai tudung..
memang anis tak minat..
sebab asyik nampak rambut jek..
and anis pun free hair..
entri anis dulu pun anis banyak free hair kan.??
tapi kuasa Allah mungkin..
semua entri tu anis buang..
sebab blog anis buat hal.,.
bila anis dah kosongkan blog anis ni..
baru lah blog anis ni tak de problem..

dari situ anis mula sedar..
mungkin entri lama anis 2 banyak yang anis cerita yang 'kasar'
itu sebab dia rosak..
nampak tak disitu Allah sayangkan anis nak anis berubah..
so dari situ anis slow2 berubah..
anis pakai tudung sebab anis banyak dengar cerita pembalasan akhirat kelak..
ya Allah lindungilah hambaMu ini dari seksaanMu ya Allah..

Tapi anis tak ada lah berubah secara drastik.. 
anis pakai tudung slow2..
ada masa anis pakai, ada masa anis tak pakai..
tapi anis tak lah munafik sangat..
itu dulu..
tapi sekarang pakai..
gambar anis yang dekat facebook dan blog yang free hair semua anis delete..
anis tak nak anis mati orang still boleh tengok gambar anis yang free hair itu..

Nak tahu masa anis start pakai tudung..
kawan-kawan serumah anis dan fisya, semua support..
termasuklah en.boyfiee anis..
thanks korang sebab support anis..
ok lah sampai disini dulu anis bercerita..
ada masa anis update lagi..
assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)