Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
welcome 21
Thursday, February 7, 2013 • 10:29 AM • 0 comments

assalammualaikum semua..
hai.. 
lama sudah anis tak update blog anis ni..
maklumlah anis dah start second practical anis..
penat dia allah saja yang tahu..

ouh ye untuk makluman semua 6/2/2013 lepas hari jadi anis..
alhamdulillah anis dah pun berusia 21tahun.. 
syukur alhamdulillah anis masih lagi diberi peluang untuk bernafas..
tak lupa jugak masih diberikan peluang untuk buat amalan yang dituntut oleh allah..
amar makruf nahi mungkar

terima kasih atas ucapan yang diberi oleh family, kawan2 dan yang tersayang..
i love you all so much..
anis nak cerita something dekat sini..
masa hari jadi anis boyfee anis belikan anis kek dgn subway platter..
so anis dan en.boyfee anis celebrate birthday anis dekat hotel..
yang satu shift dengan anis jek yang dapat merasa..
hahaha *ketawa jahat*
nasib anis baik tak kena mandi..
kalau tak busuk la mak oiiii..

apa-apa pun thanks pada yang sudi wish and ingat birthday anis.. 
anis hargai sangat..
thanks korang..
ok lah panjang pulak cik ni bercerita..
ok lah sampai disini jek la..
assalammualaikum semua..


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)