Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
muda lagi la .
Tuesday, March 26, 2013 • 10:32 PM • 0 comments

assalammualaikum semua.
sihat semua. ?
harap korang semua sihat la.
korang semua tahu tahun ini anis umur berapa tahun .?
siapa tahu angkat tangan .?
ok tah tahu lah tu kan.
umur anis tahun ni 21tahun.
perh dah 21 tahun seyh anis..

dan bila anis dah masuk 21 tahun ni mula lah anis terdengar suara-suara.
' emm bila nak kawin pulak'
errr kawin.? 
oh common anis tak sedia lagi lah..
umur masih muda la..
banyak bende anis nak belajar la..
tak minat bila orang cakap pasal kawin ni..

sebab anis nak stabilkan ekonomi anis lagi.
bayar duet ptptn.
nak ada rumah, kereta, bla bla bla..
dan yang paling penting sekali balas jasa abah anis dulu .


cakap pasal kahwin ni banyak bende kita kena pikir.
ekonomi dah stabil ke belum.?
rumah da ada.? *nak duduk mana nanti bila dah kahwin*
kereta dah ada.? *nak bawak family jalan2 macam mana.?*
kewangan dah stabil.? * nak bagi family makan pe, pakaian dorang macam mana *
senang cete bila sebut pasal kahwin ni bukan perkara yang mudah.
okay adik-adik dekat luar sana tuh.
ingat tahu nak kahwin ni bukan perkara yang mudah.
ada macam2 tanggungjawab yang kita kena pikul.
ok lah sampai disini dulu coretan anis.
assalammualaikum semua.



nah tengok nih siapa2 yang nak kahwin manalah tahu korang berminat .

cantikkan :)

p/s :mana yang mampu nak mendirikan masjid diawal usia. tahniah ye :)


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)