Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
seharian keluar .
Monday, March 25, 2013 • 12:15 PM • 0 comments

assalammualaikum semua..
hai jumpa lagi kita ni..
anis nak ceritakan yang 2 minggu lepas .
bersamaan 17/3/2013
TAPI KANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
kami semua keluar dengan berpakaian baju kurung sedondon tahu..
kita orang keluar dekat jusco bukit indah..

dan nak tahu semua orang pandang kita orang..
yela mana tak nya..
kalau hari raya tak apa..
ni hari biasa..
sebenarnya kebetulan saja..
sebab masa tu sepupu anis kawen..
so lepas nikah tu tak tahu nak pergi mana so kita orang decide pergi 
jusco bukit indah.
ala panjang nyer cerita..
ok la tengok gambar jek lah..
assalammualaikum 

my cousin and me *yg tgh 2 la anis*

hai kak fara *angkat kening ckit*







0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)