Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
teruskan menghina aku..
Friday, March 8, 2013 • 11:54 PM • 2 comments


Assalammualaikum semua.. dan salam sejahtera.. hai semua hari ini anis off so dapat lah anis update blog anis.. minggu ini penuh dengan dugaan.. serious anis memang tak kuat nak tempuh dugaan 2 sendiri.. tapi anis yakin dengan diri anis yang anis tak salah pun.. sebab anis difitnah.. it's ok anis tanak balas. cuma Allah jek mampu membalasnya..
ouh ye ada orang panggil anis PEREMPUAN JALANG & SUNDAL.. dia cerita dekat semua orang.. ok tak apa.. kalau anis rajin memang anis nak balas.. tapi ni anis malas.. sebab dia 2 cuma si lembut jek.. so paham2 jek.. nak aku mengalah.. memang tak lah.. tapi anis yakin.. anis ingat pesan dari akak dengan abang dekat situ.. orang sabar selalu menang.. orang salah yang penakut..
see bila budak tu jumpa anis.. dia sendiri yang takut.. sendiri yang diam.. anis nak jugak tengok kehebatan dia.. macam mana dia hina anis dekat orang tunjuk depan anis..boleh kan.. tapelah.. hina aku selagi kau mampu.. jangan sampai satu masa makan diri kau balek..
ok lah bersambung.............

assalammualaikum


2 Comments:

Blogger ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Banyak bawak bersabar ye anis,selalunya org yg menimbulkan fitnah mmg tak bau syurga..jadi banyak depa fitnah banyak lagi pahala transfer kat anis..sabar ye ..:)

March 14, 2013 at 9:40 PM  
Blogger anies nara said...

thanks awak.. kita ni dah terlebih sabar ni.. :)

March 18, 2013 at 4:25 AM  

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)