Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
DOWN !
Tuesday, April 2, 2013 • 8:55 PM • 0 comments

assalammualaikum semua.
hai april.
sedar tak sedar dah masuk bulan 4. 
dan lagi berapa bulan nak masuk bulan ramadhan
sekejap jek masa itu berlalu.

cube baca tajuk dekat atas itu.
'DOWN'
kenapa down ?
sebab anis rasa sekarang down sangat2.
anis tak tahu kenapa.
anis rasa lemah jek nak teruskan praktikal ni.
padahal tinggal beberapa hari jek.
tah apa yang buat anis rasa down pown anis tak tahu.

actually anis hari ini masuk pagi.
tapi bole tah sedar pulak.
kena tukar shift petang.
mesti anis dah kena cop sebagai budak masalah.
ah lantak la.
ada masa lagi untuk anis betulkan.



0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)