Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
nak tahu tak ?
Sunday, May 12, 2013 • 4:48 AM • 0 comments

assalamualaikum semua..
hai korang, pertama sekali anis nak ucapkan terima kasih sebabbbbb....
sudi baca blog anis .........
erkkkkkkkkkkkkkk itu aje.?
ok boleh jerit sekarang.

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.ok dah puas ke belum .?
ok semua actually anis nak ucap terima kasih sebab ada yang puji blog anis ni cantik..*mohon muntah*
terima izyan sebab cantikkan blog anis.
izyan ni la yang makeover blog anis sebenarnya.
haha..
bukan anis yang puji sendiri tapi orang ok.

lagi satu blog anis ni anis ambik inspirasi irine nadia punya blog.
tapi blog dia lagi cantik..
blog anis tak pun.
apa-apa pun blog irine nadia cuma inspirasi anis jek..
*sedar pun*
hehe..
ok lah anis pun tak tahu nak cerita apa lagi.
ok lah assalammualaikum semua


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)