Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
selamat tinggal
Friday, May 10, 2013 • 7:24 AM • 0 comments

assalamualaikum semua .
diam tak diam dah masuk bulan 5.
dan diam tak diam anis dah abis praktikal .
yahooooooooooooooooo
nak jerit sekarang ni.
mesti semua tertanya2 kenapa selamat tinggal.
kenapa nak tahu.
sebab selamat tinggal msuite hotel .
staff kitchen semua.
anis nak mintak maaf andai kata anis banyak sakitkan hati korang ke .
korang semua memang best .
cumaaaaaaaa kan anis cuma marah masa anis kena mandi .
bayangkan anis kena angkat dengan chef lelaki anis..
kena siram dengan apa tah memang busukkkkkkk sangat.
dalam hati ni memang dah maki da.
and ada sebab lain anis marah .
senang cerita salah time la masa dorang kena kan anis.
dannnnn anis trauma ok .
trauma kena angkat.
sampai sekarang still teringat2.

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
ok dah anis.
sengal betul la time tu.
ikutkan hati ini masa kena siram 2 memang nak keluar la segala perkataan yang berbaur kesat.
@#$%^&*%$&#$%%
tapi sabarkan hati.
ok lah semua .
penat anis cerita .
assalammualaikum semua .

*rindu suasana hotel*


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)