Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
Dimana anak, keluarga mereka ?
Monday, June 3, 2013 • 5:45 AM • 0 comments

assalammualaikum semua.
hello everyone, miss me x?
agak lama anis tak update blog anis.
sebab anis sibok cikit.
sibok merehatkan diri .
hehe..
abis dah bersawang blog anis.
nasib anis dah bersihkan balik..

oklah nampak tak tajuk anis dekat atas tu..
Dimana anak, keluarga mereka ?
tujuan anis tulis cerita ni bukan untuk menunjukkan yang anis ni bajek ke hape.
cuma anis nak meluahkan apa yang anis rasalah.
semalam anis pergi 7eleven dekat area johor bahru.
anis ada terjumpa pak cik ni agak berumur jugak.
tengah sibok kutip tin dengan kotak.
dalam hati ni terdetik dimana lah anak atau family dorang ni.
kenapa lah benarkan orang2 yang dah berumur ni kerja.
waktu anis jumpa tu waktu malam.

actually sudah banyak kali anis jumpa..
memang sedih .
anis tak boleh tengok orang macam ni..
nak tolong masih belum berkemampuan .
hanya mampu berdoa yang mereka ni selamat dalam perjalanan balik.
ye la macam2 boleh jadi kowt..
tiba2 pak cik atau mak cik yang dah kumpul banyak2 tin sekali kena rampas barang dorang dengan mat-mat gian macam mana.?
sia2 jek kan.

satu jek anis nak pesan.
jaga family kita betul2 terumtama sekali mak dengan ayah kita.
tanpa mereka siapalah kita sekarang,..
*sekadar gambar hiasan*
#jadi sebagai seorang anak maka renung-renungkan lah :)




0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)