Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
hello September :)
Monday, September 2, 2013 • 12:18 AM • 0 comments

hello assalammualaikum semua.
miss me tak ? 
hope rindu la ye :)
hahah..
dah lama anis tak update blog anis ni.
sebab anis terlalu busy ye..
iuh anis nak bagitahu ni..

anis sudah pun menghabis sesi pembelajaran diploma anis..
alhamdulillah anis berjaya jugak habiskan study anis..
and..... the most important is...
bulan ni anis graduate..
ya allah permudah kan lah urusan hambMu ini..:)

secara ringkas ye anis cerita .
untuk raya kalini  bagi anis biasa jek la.
sebab anis asyik keluar masuk tandas..
hahaha:)
nak makan yang sedap2 jek masuk bilik air..
tapi bukan perut terkejut ye korang .. :)
untuk raya kali ni first time la anis raya rumah member yang bukan dari johor..
ouh i mean yang raya dekat area batu pahat dengan kluang..
penat la even bukan anis yang drive :) 
hahaha

malam masa nak balik anis tidur dalam keta..
sebab jalan nk balik dr kluang tu jirat cina..
jadi untuk mengelakkan anis pikir bukan2 anis tidur..
see jahat kan..
haha

ok apa lagi ye..
tah lah anis pun tak ingat sebab terlalu banyak anis nak cerita ni..
ok lah nanti anis cerita lg ye.. 
bye..:)
assalammualaikum semua..




0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)