Bila anies bercerita.
The author


Hai semua anies disini..thanks sudi baca dan follow anies.. anies hargai sangat..teroskan baca cerita anies yang tak menarik sangat ni.. kepada haters tak dialukan disini ok..
Tagboard
Anies nara

Followers


Others story




Exchance linkies

They awesome
Wanna exchance with me?
Inform me at cbox thank you :)
izyan(s) | fisya(s) | yasmin hunwick(s) | fatin liyana(s) | izah(s)
About me
Assalammualaikum semua.. berusia 21tahun (2013).. berasal dari johor bahru.. anak keempat dari 5 orang adik beradik.. anies orangnya gila2.. cuma orang yang tak kenal anis akan cakap anis ni berlagak.. it's ok.. anis tak kesah.. sedikit pun tak.. thanks sebab sudi jengah blog anis ni.. teruskan membaca blog anis.. kalau anis salah tolong tegur ok.. tapi tegur lah secara berhemah..ok lah semua... assalammualaikum semua..:)


Credits

Template : Arrien Inspirit
Design edit blogskin : Izyancinnamont
Big Help : I U
Nice View:Google Mozilla
Owner: Anies

Entries Dash Follow Facebook Twitter Tumbir
hello
Sunday, April 27, 2014 • 7:08 AM • 0 comments

hello assalammualaikum semua 
ya allah lama gila tak update blog ni.
busy yang amat..
sejak dah berkerjaya ni..
berkerjaya lah sangat kau ni aniss..

betul korang sejak dah kerja memang tak ada masa nak update blog ni.
kalau ada masa pun bukan ada laptupsss nk hupdate hahaha..
kau engat kelakar anisss.

inshaallah ada masa aniss update blog ni .
banyak story anis nak cerita sebenarnya..
nanti cheq cerita dengan hampa semua nahh
ok la itu aje cerita permulaan dari cheq untuk tahun 2014 ni.
peh kau anis lama jgk engkao tak hupdate cerita kau ni .
ok lah itu jek .
salam


0 Comments:

Post a Comment


Older post Newer post
Copyright protect by : http://aniesstory.blogspot.com(Aniesstory)|Full edited by : http://izyanyancinnamon.blogspot.com(Izyanyancinnamon)